De geschiedenis van Jurisgroep gaat terug tot 1988. In dat jaar begonnen een paar jonge juristen als eerste in ons land zaken te behandelen op basis van no cure no pay. Daarmee creëerden zij laagdrempelige toegang tot het recht. De klant betaalt namelijk alleen bij resultaat.

Sindsdien is het kantoor uitgegroeid tot een groep van verschillende werkmaatschappijen met ca. 70 medewerkers.

Jurisgroep heeft deelnames in de volgende bedrijven:

ConsumentenClaim voert namens duizenden consumenten procedures tegen banken, verzekeraars en andere grote instellingen die de Nederlandse consument op grote schaal hebben benadeeld, zoals o.a. Aegon, Nationale Nederlanden Aegeas (voorheen Fortis), Philips, Vodafone, T-Mobile en Nuon.

In 2018 is Consumentenclaim een samenwerkingsverband aangegaan met de Consumentenbond onder de naam www.claimservice.nl. Met deze dienstverlening bundelen Consumentenclaim en de Consumentenbond hun krachten om op te komen voor de belangen van consumenten die gedupeerd zijn door oneerlijke praktijken van banken, verzekeraars en andere grote instellingen. 

www.consumentenclaim.nl 

MKB-Claim staat duizenden ondernemers bij die zijn benadeeld door de oneerlijke praktijken van grote instellingen, zoals bijvoorbeeld in de renteswap-affaire (Rabobank, ABN AMRO, ING Bank en Deutsche Bank) en de Truckkartel-affaire (DAF, Volvo, Scania, MAN, Iveco, Renault en Daimler-Mercedes-Benz).

www.mkbclaim.nl

Honderdduizenden Nederlandse gezinnen zijn in ernstige financiële problemen gekomen door ondeugdelijke aandelenlease-producten van AEGON, Dexia, Fortis en andere banken. In plaats van de schade te vergoeden laten deze banken het vaak op een procedure aankomen. Want ze weten dat veel gedupeerden geen advocaat (meer) kunnen betalen. Om tegen deze praktijken een tegenwicht te bieden voert Leaseproces procedures op basis van no cure no pay: de cliënt betaalt alleen bij succes.

www.leaseproces.nl

Veel paarden brengen een groot deel van hun leven door in een stal. Equine Visions wil het idee promoten dat paarden niet in een stal thuis horen. Het zijn namelijk kuddedieren met behoefte aan contact met andere paarden. Equine Visions heeft vier jaar geleden in Uddel Paardenpension Buitenkans opgezet als model voor een paardvriendelijk paardenverblijf. De ca. 30 paarden staan daar niet op stal 

maar verblijven het hele jaar door buiten op ruim 4 ha weiland. Verschillende schuilstallen bieden voldoende bescherming bieden tegen kou, wind en regen.

www.equinevisions.nl / www.ppbuitenkans.nl

Wij onderzoeken deelnames in bedrijven en projecten met een maatschappelijke impact die rendabel kunnen opereren.

Neem contact met ons op.